lørdag den 12. oktober 2013

Patchwork


Som tidligere nævnt i farten, er jeg gravid med nr 2 (endnu en dreng😊) men denne gang er jeg desværre blevet sygemeldt med bækkenløsning😞
Det betyder at jeg tilbringer rigtig meget tid liggende på min sofa og, må jeg også erkende, at jeg er temmelig gnaven og uoplagt😠.
MEN nu har jeg så besluttet for alvor at kaste mig over baby forberedelserne, i hvert fald de dage hvor det ikke er så slemt at sidde op.
Jeg har planlagt at lave 2 patchwork baby-tæpper, et til den lille dreng i maven og et til den lille pige som min bedste veninde venter (med termin en måned før mig, perfekt timing!!!)

Det til min venindes baby skal nok være kvadrater og i alle regnbuens farver, mens det til min baby måske skal være trekanter i blålige og grå farver.
Men det er altsåsvært at komme igang, når udvalget ser sådan her ud
Der er helt klart tydelig overvægt af blålige stoffer og ikke nok i pigefarver, meeeen jeg er heller ikke indstillet på at gå ud og bruge en masse ekstra penge på stof. Både fordi jeg synes at ideen med patchwork er at bruge sine rester og også fordi vi ikke har nogen penge at bruge af.

Nåh men nu må vi se hvad der kommer ud af bunken, jeg vil i hvert fald starte med at lave et par lapper af hver så jeg kan lægge det op, tror jeg starter med pigetæppet😀.

Ha en dejlig efterårsferien!

3 kommentarer:

Lilly sagde ...

Jeg synes altså, at det blev smadder-flot! Kan i øvrigt se, at vi er afhængige af mange af de samme stoffer - de samme mønstrede metervarer ligger også i mit syværelse ;-)

Jeg skal faktisk selv i gang med at større legetæppe i patchwork til Bettefisen. Har haft det på min to-do-liste i meget meget meget lang tid...men kan ikke rigtig finde de sidste par stoffer, som jeg synes passer ind. Jeg prøver at begrænse mig til 8 forskellige stoffer....men faktisk er jeg ret betaget af dit farverige tæppe.... hmmm....jeg tænker videre (og får forhåbentlig syet det tæppe en skønne dag!!)

Sandra sagde ...

Ha, jeg kan godt forstå hvad du mener, har nok lagt de første 20 forskellige farvekombinationen op, indtil jeg til sidst besluttede at min veninde sikkert er mest til masser af farver (så behøver jeg jo heller ikke beslutte mig;-))

Lilly sagde ...

Udmærket tankegang! ;-)