onsdag den 13. november 2013

Huer til små og store babyer

Jeg er mest til overskuelige projekter så her for nylig har jeg strikket 2 huer, en til babyen i maven og en til min store "baby" på snart 3

Her er den første, en lille grå babyhue med øreklapper og "dulle" det hed de altså da jeg var barn, nu kan jeg læse mig til at de hedder pom pom'erDen er strikket i det blødeste garn, en blanding af alpaca og silke, til den vanvittige pris af 64kr pr nøgle. Heldigvis bruger man så kun 1 nøgle, meeeeeen stadig...

Den anden er strikket af resterne fra drengens fine lille islændersweater og mønstret er også fra samme blad. Super nem og hurtig at strikke og ingen sammensyninger, hurra!!!
Det eneste jeg har ændret er farvesammensætningen (så det passede med det garn jeg havde tilbage) og så har jeg altså tilføjet endnu en "dulle"


3 kommentarer:

Lilly sagde ...

Hvor er de bare søde! "Dulle" fik mig virkelig til at skraldgrine - det udtryk har jeg aldrig hørt før om pompom'er :-))) Man lærer noget nyt hver dag!

Jeg er fuldstændig og aldeles smaskforelsket i hue nr. to - design og farver; smukt!

Hvem der bare kunne strikke....suk! (den slags har jeg min mor til; hun er mega-kreativ på det område, hvilket Bettefisen og jeg nyder godt af!)

Sandra sagde ...

Jeg er faktisk også ret tilfreds med den, især fordi den også var nem at lave;-)
Jeg forsøger også altid at lokke min mor til at strikke til mig, men hun gider kun at strikke til drengen, så jeg må nok bare tage mig sammen:-)

Lilly sagde ...

:-)))

Hey, jeg kan jo også lige se her, at du har skrevet 3 år - jf. mit spørgsmål under rævepyjamasen.