torsdag den 9. januar 2014

Uglebluse i str 50❤️

I december syede jeg denne lille bluse i fint uglestof fra stofdepotet.
Den er lavet af en lillebitte rest jeg havde efter at storebror har fået bukser og bluse af samme stof. Det er en rigtig fin kvalitet og bliver ikke hurtigt forvasket (hvilket jo må siges at være et plus når det handler om børnetøj)
Jeg ved ikke om stofdepotet har mere tilbage af stoffet og jeg kan desværre heller ikke linke når jeg skriver fra telefonen. Men jeg mener i hvert fald at det stod mig i ca 60-80kr for en meter og det er da ikke galt når man får 3 stykker tøj ud af det:-)

Blusen er syet efter et mønster fra ottobre kids men jeg kan ikke lige huske hvilket (ammehjerne;-)) den eneste ændring er at jeg har syet en lille ribkant på forneden, så den ikke så let glider op.

Håber I har det godt derude i blogland! Jeg satser på snart at komme i gang med syningen igen, men indtil videre skal vi lige falde på plads i den nye hverdag med lille Villy.

1 kommentar:

Lilly sagde ...

<3 <3 <3 SÅ skøn en bette fyr (og lækker bluse)! Vi 'ses' i Blogland, når du har tid og overskud - vi er her stadig til den tid, så tag du dig god tid sammen med den bette ny og NYD livet :-)))))