mandag den 10. marts 2014

Origami

Jeg er blevet lidt grebet af at folde papir. Det er vidst egentlig mest det der med at se om man kan få det flade papir til at ligne noget andet. Og så er det en hobby jeg har råd til! papir koster ikke ret meget og det er meget godt, eftersom vi er totalt på røven (hvornår er vi egentlig ikke det?)
Nåh men jeg blev ret inspireret både af andre bloggere og af nogle af de smukke uroer man kan finde i interiørbutikkerne her på gammel Kongevej.
Så jeg kastede mig ud i at lave denne her:

Den er samlet af 30 små dele i 5 forskellige "farver" . Det tager ret lang tid at folde de små dele, og det er noget nørklet at få samlet den, men det er da det værd! Det er jo totalt fascinerende at man kan få sådan en ud af 30 små stykker papir! OG så taler formen til den matematiske del af min hjerne

Papiret er fra søstrene grene:-)

Hvis du selv vil lave en, kan du bruge denne tutorial, den er rigtig god og tydelig:-)
http://www.youtube.com/watch?v=9W8f57xju3o 

3 kommentarer:

Lilly sagde ...

RESPEKT! Det er godt gået - den er imponerende flot! Og ja, utroligt at det 'bare' er fladt papir, der med lidt god vilje og megen tålmodighed kan transformeres om til så fin en tingest!

Sandra sagde ...

Taaaak jeg føler også lidt at den slags tålmodighed er imponerende, især med de to unger hjemme:-) meeen det tog mig også to dage at blive færdig😄

Lilly sagde ...

Det er godt gået! Med tanke på at jeg pt. øver mig i gradvist at blive mere og mere tålmodig er det nok ikke et projekt, jeg bør kaste mig over i NÆR fremtid - ha ha ha! ;-)