fredag den 4. juli 2014

BM små bitte shorts og en bøllehat

Forleden fik jeg syet de her fine små shorts til villy, det var lige hvad der kunne blive til af den stump stof jeg havde tilbage (eeeeelsker når det lykkes at bruge det hele:-))

De er syet af stof fra stof og stil og efter mønster fra ottobre (et ældre nr, kan desværre ikke huske hvilket) De er dejlig bløde og jeg synes han ser så dejlig babyagtig ud i den farve.

Jeg har også syet en hat i samme stof: Og af en eller anden grund var det bare alt for svært for min hjerne at fatte. Jeg har sprættet den op flere gange, og nu er den endelig færdig. Jeg har så været så dum at bruge strygestof i, istedet for stræk vlieseline og så går ideen jo lidt af en jersey hat. (kvajet)
mønstret er fra dette års sommerudgave af ottobre og er egentlig ikke spor svært ;-)PS Beklager de dårlige billeder, de der drenge har ikke tid til den slags:-)

5 kommentarer:

FrkTURKIS sagde ...

Skønt sommersæt - også selvom hatten drillede. Og ja, det er ikke nemt at få taget billeder af de små (eller store!) basser :-)

Linnea skriver: sagde ...

Kanon sødt sæt. Er selv i gang med at udforske det med hatte til de små. Den er blevet fin.

SuperPrinsessen sagde ...

Rigtig fint sæt. Er vild med stoffet, lækker farve !

Tina/ Ms. Knit sagde ...

Rigtig lækkert sæt, er vild med skyerne:)

Sandra sagde ...

Tusind tak! Jeg synes også sky stoffet er helt vildt fint, har faktisk også overvejet om ikke jeg liiiige skulle købe noget mere;-)