tirsdag den 1. juli 2014

Boys month

Christine med bloggen frk turkis har (igen) arrangeret Boys month her i juli. En hel måned hvor der er fokus på hjemmelavede syslerier og projekter til drenge, og i år er jeg også med.
Med 2 skønne drenge (Buster på 3,5 år og Villy på 6 måneder) er det jo oplagt at kreere et eller andet til dem. 

Mit første projekt er 2 monsterbluser, eller rettere en bluse og en undertrøje. Det var hvad jeg kunne få ud af den halve meter stof jeg fandt på tilbud i stof og stil.

Egentlig havde jeg først syet en anden bluse til Buster (den store på 3,5år) men pasformen var dårlig og halshullet alt for lille til min drengs store knold. Så det endte med at jeg klippede den i stykker, og lavede den lille undertrøje med amerikansk lukning til Villy (på 6 måneder) istedet. 

Jeg fandt et andet mønster til Busters bluse og syede den i str 110 denne gang. Kroppen passede perfekt, halshullet var stort nok, det eneste der skulle ændres var at der skulle tages en del af ærmelængden, han er også normalt en str 104. Er ottobres mønstre meget smalle i kroppen normalt? 
Nåh men her er lidt hurtige billeder af drengene, de gad ikke fotograferes. PS Da Buster kom hjem fra børnehaven og så, at Villy havde sin monsterbluse på, ville han også have sin på😍
Han synes at stoffet er mega sejt og er meget fascineret af at der står kapow og wruuuum på. Det lyder sejt!


5 kommentarer:

FrkTURKIS sagde ...

Superfine monsterbluser - og ja: megasejt stof :-)

Lilly sagde ...

Det blev da nogle rigtig fine slutresultater - ad omveje (og ja, det kan være ret frustrerende og svært at gennemskue, hvilken str. man skal bruge af de forskellige mønstre, der findes på markedet...!).

Dejlige drenge i øvrigt :-))))

Maj sagde ...

Hvor er han fin ♥.

Maj (majdumilde.blogspot.dk)

Mette M sagde ...

Skønt monsterstof :-D Hvor mon det er fra? Og sikke nogle dejlige børn (hvordan får du mon noget lavet med sådan en dejlig baby i nærheden...? ;-)
Mange hilsner,
Mette

Sandra sagde ...

Tusind tak for kommentarer til mine søde unger, jeg er altså også meget glad for dem;-) selvom jeg kun får lavet ting når de sover, men det kender I sikkert godt.
Stoffet er fra stof og stil og koster vidst 145kr meteren.