tirsdag den 24. februar 2015

tilbage til symaskinen og den virkelige verden

Hej, jeg er her endnu, og for en gangs skyld har jeg også noget at vise jer, mange ting faktisk:-)
men jeg deler dem altså op i flere indlæg, så der kan komme lidt liv i bloggen igen.

Efter ca 1,5 år hjemme, er jeg nu tilbage på arbejde og begge unger er i institution. Jeg havde egentlig frygtet det lidt, synes jo det bedste for ungerne ville være hvis jeg bare gik hjemme og passede på dem. Men men men, nu er jeg startet og jeg kan mærke at det er godt for os alle. Det er godt for mig at komme lidt ud blandt andre, godt for parforholdet at deles mere ligeligt om husholdningen, godt for drengene med alenetid med far. Og sidst men ikke mindst giver det også mig mere overskud til dem alle, at komme lidt ud og få en pause. Det lyder lidt grimt men sådan er det bare, for mig.
Jeg arbejder jo som musikskolelærer og det foregår jo om eftermiddagen, så selv om jeg kun arbejder halv tid, så er det 3 hele eftermiddage jeg er væk, og først kommer hjem lige inden sengetid. Det er lidt hårdt til hverdag og jeg savner dem, men til gengæld har jeg fri i ALLE skoleferier og lidt udover det, så der har vi masser af tid sammen.
Men jeg har altså fri for mig selv hver formiddag, og selvom jeg selvfølgelig bruger tiden på huslige pligter, forberedelse til arbejdet, kor, meget lidt motion osv. så er der altså masser af tid til at komme tæt på symaskinen igen. Det er skønt! Jeg synes det giver mig energi at skabe noget, og der er ikke noget bedre end at gøre projekter færdig, især hvis de er blevet som man forestillede sig.

Her ser i min liste over projekter jeg har planlagt, men som aldrig rigtig kom igang med, som I kan se er der allerede krydset lidt.
Det har jo lige været fastelavn og mine drenge har selvfølgelig også været klædt ud. De har begge været drager, mest fordi jeg havde lavet dette kostume til den lille og så ville den store jo også være drage:-)


Da Buster var lille, brød han sig ikke om at have udklædningstøj på (det gør han i øvrigt stadig ikke) så jeg tænkte at jeg ville lave noget der var så tæt på alm tøj som muligt. Så jeg har sprættet en gammel body op, isyet vinger og lidt takker på halen, dertil et par grønne bukser, super nemt!


Jeg kunne selvføgelig ikke fange ham, hvor man rent faktisk kunne se det ordentligt, han er nemlig kommet i den der hurtige alder:-)
Den stores dragekostume er der ingen billeder af, for han brød sig ikke om at have noget af det på, og udbrød "mor jeg kan godt lide det, men jeg synes bare ikke du har gjort dig nok umage! Skarnsknægt!!!

Ingen kommentarer: